youtube dan nasıl para kazanılır

yapmanız gerekenleri size öğreticem

1. Chrome'u Kullanın

Chrome, Google’ın herhangi bir işletim sistemi ve bilgisayarla uyumlu ücretsiz tarayıcısıdır. çalıştırmanız için ihtiyacınız olan tüm Google ürünlerini yönetmeyi kolaylaştıracak.


2. Bir Google hesabı oluşturun


Bir bireysel marka veya büyük bir işletme olmanız durumunda bir Google hesabı gereklidir. Devam edin ve bir Google hesabı oluşturun.

iEğer şletmeniz için bir YouTube Kanalı ayarlamak istiyorsanız, bu konuda en iyi ve en güvenilir şekilde bir yol Google + İşletme sayfası oluşturmaktır. 
Google Benim İşletmem sayfası oluşturduğunuzda, Google işletmeniz için otomatik olarak bir Google+ sayfası ekler 
YouTube hesabınızı oluşturmak için, hâlâ Chrome'da oturum açarken, yeni bir sekme açın ve şu adresi  www.youtube.com/channel_switcher adresinden geçin . İlk 2 seçeneği yok sayın ve Google + sayfa adınızla birini seçin


Adımları izleyin ve birkaç tıklamadan sonra hesabınız oluşturulacak.


3. Kanala başlangıç yapalım


Önce bir başlık ve bir kanal simgesi yükleyin, teknik özellikler burada bulunur . Photoshop becerilerine gerek yok, sadece Picmonkey veya Canva gibi ücretsiz araçlara gidin . Sonra diğer sosyal medya kanallarına bir açıklama ve bağlantılar eklemek ( burada ‘nasıl yapılacağını s). Son olarak, bir kanal fragmanı (talimatlar eklemek burada size videolarınızı hazırlık yaparken de bir animasyon sunum olabilir).



⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄

4.yükleme zamanı


Artık videolarınızı yüklemeye hazır olduğunuza göre, YouTube kanalınızın sıfırdan emin olmak için yapabileceğiniz 7 şey var. Bunlar genellikle göz ardı edilir, ancak size daha fazla görünürlük sağlayabilir ve markanızı rekabette öne çıkarabilir.


Anahtar kelime stratejisi

Bir AdWords hesabı oluşturmak ve Google'ın Anahtar Kelime Planlayıcı'yı kullanmak istemiyorsanız , kitlelerin markanızla alakalı içeriği nasıl aradıklarıyla ilgili bilgi toplamak için kullanabileceğiniz birkaç ücretsiz anahtar kelime aracı vardır Bir liste oluşturun ve video başlığınız , açıklamalarınız ve etiketleriniz boyunca anahtar kelimeleri serdiğinizden emin olun 

Etiketler

Etiketler YouTube'da çok güçlü, her zaman olabildiğince fazla içeriğe sahip olduğunuzdan emin olun ve anahtar kelimelerinizi olabildiğince çok hedeflemeye çalışın.
➺➺➺➺➺➺➺➺➺➺➺➺➺➺➺


eğer bir fikriniz yoksa, ben size burayı öneririm



Tutarlılık


Belki de en büyük farkı yaratan şey, hiçbir şey tutarlı küçük resimlere ve başlıklara sahip bir YouTube kanalından daha profesyonel görünmüyor. Başlık yapıları ile biraz zamana yatırım yapın ve çekici küçük resimler yapmak için canva  gibi bir yazılımı kullanın 

ve sonra hesabınızı adsense ile ilişkilendirmeniz gerekiyor. Eğer onay almayı başarırsanız  ücretli reklamların videolarınızda görünmeye başlamasıyla birlikte izlenme oranına göre kazanç sağlamaya başlarsınız. 

kanalıma abone olursanız sevinirim .

➢➢➢➢➢➢Bu zorlu yolda başarılar umarım yardımcı olabilmişimdir. 



Yorumlar

Popüler Yayınlar