Huawei P20 vs Iphone X

yeni akıllı telefon sezonu! Neredeyse Noel sezonu olduğundan, muhtemelen yeni bir akıllı telefon almak isteyeceksiniz. Ne? Bunun bir tesadüf olduğunu mu söylüyorsun? Tabiki öyle.

Her neyse, ikimiz de yeni bir akıllı telefon alacağınızı bildiğimiz için, şu an piyasadaki en büyük iki telefona bakalım - iPhone X ve Huawei P20 - 


Kamera
Huawei P20'de üç kamera bulunuyor. Niye ya? İpucu yok. Kimse üç kameraya ihtiyaç duymaz. Bu fiyattan 100 $ 'ı kolayca tıraş edebilecek işe yaramaz bir özellik. Biliyorum, çünkü 3 kameralı (farklı) bir telefona sahibim. Zamanın yarısı hangi kameranın fotoğraf çektiğini bile bilmiyorum. Kafa karıştırıcı. Bununla birlikte - iPhone X * ayrıca * üç kamerasına sahiptir (şimdi bir şey, görünüşe göre) ama ön kamera için 12MP, 12MP ve 7MP, Huawei'nin 12MP, 20MP ve 24MP ön taraflara kıyasla. Rakamlara göre, Huawei bunu kazanır. Ancak video arıyorsanız, iPhone 60 fps'de daha yüksek çözünürlükleri yakalayabilir ve hatta HD'de daha yüksek fps sayılarını kaydedebilir. Ona kravat diyoruz ve resim veya videoyu beğenmenize bağlı olarak bunu kravat kırıcı olarak kullanmalısınız.




Ekran
Her ikisi de 16 milyon renkle 5.8 ”ekran paylaşır (bana 45 adı verin ve sonra bundan daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu söylemeye çalışın, bekleyeceğim). Bununla birlikte, iPhone X biraz daha büyük ekran yoğunluğuna sahip (Huawei'nin 429'una kıyasla 458 ppi), bu yüzden bunu Apple'a vereceğiz. Çözünürlük yine de ekran boyutundan daha önemlidir.





Estetik
Her ikisi de modern akıllı telefonlara benziyor. Şık, ince, neredeyse tamamen dikdörtgen. Her ikisi de 7,7 mm kalınlığında ve iPhone 9 gram daha ağır, Huawei'nin 165 değerine göre çok büyük bir 174 gram ağırlığında. Buradaki kelimenin tam anlamıyla bir fark olmadığını söyleyebilirsin. Hatta bunu kravat kırıcı olarak kullanın.



Yorumlar

Popüler Yayınlar